11 agosto 2018

13 dia a Xina. Shanghai, Maglev, districte financier, mercadillo, Plaça del Poble, Poble francès

Avui farem una altra excursió optativa en la que estarem mig dia passejant.

A primera hora anem a veure el tren de levitació magnètica maglev que va fins l'aeroport. El veiem per sota sense muntar-nos.


Al sortir anem al districte financer de Shangai, on donem una volta per sota dels gratacels del malecón que ahir vam veure de nit. Hi ha una passarel·la que els vorella i permet veure'ls sense perdre's, encara que al final desapareix en un centre comercial i feina hem tingut per tornar.




Ara anem a una estació de Metro que té tot de paradetes com de mercadillo d'imitacions, nosaltres sortim i passegem per un parc que hi ha al costat del museu de la ciència que està a fora i dinem.

Després anirem a la Placa del Poble, també anomenada Plaça de l amor ja que és una plaça on els pares exposen el currículum de les noies per a buscar nuvis per a elles. Pengen els currículums en paraigües que deixen sobre el terra.


I per finalitzar anem al poble francès, un barri de casetes baixes amb tot de bars i botigues.


I de tornada a l'hotel, ubicat dins d'un estadi de futbol ens trobem que hi ha partit, que tot està ple de gent i que no deixen entrar a l'autocar,  així que ens toca caminar entre els inxes. Sort que només arribar ens fiquem a la piscina.


I demà dia de tornada.