06 agosto 2018

8 dia a Xina. Guilin, Creuer pel riu Li, Yanshou, llac Shanhu

Guilin és una ciutat de 5 milions d'habitants i que es troba a de Xi'an a 1500 km.

Avui farem un mini creuer pel riu Li per veure les muntanyes de les mil formes. Passarem per davant de 2000 muntanyetes. Aquestes montanyes són les que apareixen a la pel·lícula Avatar, encara que hi ha gent que diu que estan a Tailàndia o a altres llocs.

Després de 4 hores arribem al destí. És molt maco tot però s'ha fet una mica llarg. Tenéem cadira i taula pel camí, on hem dinat amb un pícnic que ens han donat, però lo millor era sortir a coberta a veure el paisatge. Ha plogut quatre gotes, però no que no ens han impedit veure-ho tot.





Després anem al poble de Yanshou que és on ha atracat el vaixell. D'aquí veiem un poble amb un únic carrer de compres.



I per finalitzar furgoneta fins a l'hotel. Com no hem fet una excursió optativa l'autocar se'l queden els que continuen. La furgoneta era força incòmoda i estàvem bastant lluny, a uns 80km.

A la tarda passegem per les dues pagodes que hi han al llac Shanhu que tenim enfront de l'hotel. L'excursió optativa era veure un camp d'arròs pla i passejar en barca pel llac Shanhu, però per avui ja teníem prou de barca i ho hem fet caminant per la nostra compta.


Anem a dormir super aviat ja que estem molt cansats i demà ens toca matinar com sempre i volar fins al Hangzhou a la tarda.