05 agosto 2018

4 dia a Xina. Pekin. Fàbrica de cloisonné, Gran Muralla Xina, Vila olímpica i Mercat d'imitacions

Aquest matí hem anat a la Gran Muralla Xina. És impressionant lo gran que es veu, encara que el dia tenia una mica de boira i no es podia veure tota entre les muntanyes.

Hem pujat fins a la quarta torre, molta pujada i molta calor. Tots els graons, encara que estan ben fets, són de diferent alçada i bastant empinats, el que fa que costi bastant pujar. Els primers trams semblen les rambles, però a la que pugem una mica, ja no hi ha gent.




Però abans d'arribar-hi hem fet una parada a una fàbrica de Cloisonné, on fan jerres i altres coses de coure amb gravats semblants a la porcellana.

I a la tarda primer ens han portat a la vila olímpica de Pekin 2008, on hem passejat per un camí on estan els estadis a les dues bandes.




I més tard ens han portat de compres a un mercat de imitacions. Hem mirat una mica, i quan ens hem cansat i seguint les indicacions de la guia, ens hem escapat fins a una botiga Xiaomi que havia en un centre comercial a la vora del mercat d'imitacions. Una botiga semblant a la de Barcelona, amb algunes coses més i amb els preus en juans.


I a la nit hem sopat el típic pato laqueado en un restaurant amb espectacle. Es serveix dins uns farcellets de pato amb salsa de soja.